Regal Burger hledá nové franšízanty. Slovenské maso míří do Česka
Kdo by nemiloval vynikající hamburger a hranolky! Dnes se tento pokrm nachází takřka na každém rohu, milují ho děti i dospělí. Bohužel se neřadí k těm nejzdravějším pokrmům, co na světě existují, to však nebrání lidem v tom, aby právě s hamburgerem podnikali. Pokud hamburger milujete, jistě jste vyzkoušeli už několik podniků, v nichž toto jídlo podávají. Jestli jste doposud nenašli takový hamburger, který by splňoval všechny vaše požadavky, doporučujeme zamířit do Regal Burgeru, kde se setkáte nejen s hamburgery, ale i s jinými pokrmy z masa.
Co vás může potěšit, je to, že Regal Burger není žádný výmysl ze Spojených států amerických nebo z podobné země. Je to ryze slovenský produkt, který aktuálně míří i na český trh. Pokud chcete podpořit slovenský burger na českém trhu, stačí, když se stanete franšízantem a otevřete si zde prodejnu právě výše zmíněné slovenské značky.
Rychlí jako fast food, kvalitní jako prvotřídní restaurace
Franchising jako způsob podnikání se v současné době velice rozšířil nejen v České republice, ale i na Slovensku a v jiných částech světa. Je to způsob podnikání, kdy podnikáte na základě licenčních smluv, tedy pod již vzniklou značkou, která má svou stálou klientelu a která již odolala konkurenci.
Franšízových sítí je na trhu mnoho, člověk si z nich nemůže vybrat. Jestli však patříte k zastáncům ryze českých a slovenských produktů, nebudete dlouho váhat a stanete se součástí franšízy, která je rychlá jako fast food a prvotřídní jako restaurace.
Maso z Krušných hor
Regal Burger pochází ze Slovenska, ale už se s touto značkou můžete setkat i v Praze. Jejich restaurace se zaměřuje na výrobky z masa, především na hamburgery. Pro výrobu pokrmů používají maso od společnosti Meatpoint, která chová býky v Krušných horách. Býci, z nichž jsou masové pokrmy vyráběny, nejsou plni antibiotik či růstových hormonů, jak je to u fast foodů zvykem.